دوستان عزیز همراه
شاید بحث در مورد گردشگری و توریسم در ایران یک بحث بسیار تخصصی باشد اما بسیاری از افراد مسائلی را در ضعف صنعت توریسم ما مطرح می کنند که نمی تواند دلایل متقتنی در این زمینه باشد به همین علت در همین ابتدا می خواهم در مورد بعضی از مسایل صحبت کنم و نظر شما را هم بدانم .
به نظر من مشل توریسم و ایرانگردی در کشور ما آن گونه که بعضی فکر می کنند در دسترس نبودن مشروبات الکلی یا نبودن کاباره یا کلوپ های دنس یا به عبارت ساده تر دردسترس نبودن محرکهای جنسی نیست.
واقعا چند درصد از بازدید کنندگان خارجی ایران به خاطر teenager و سکس و دیگر تحریکهای جنسی به ایران می آیند.
آیا می توان گفت کسی که در کشور خودش به انواع girl, sex , xxx و... دسترسی دارد به خاطر دختر به ایران می آید یا نمی آید .
این مساله که آزادی های اجتماعی در ایران بسیار محدود است و این نکته تاثیر به سزایی در مشکلات صنعت توریسم ما داشته است کاملا درست است اما آیا مشکل دیگری نیست.
به نظر من اولین مشکل ما این است که :
ما خودمان کشورمان را نمی شناسیم.
چند درصد ما مناطق دیدنی ایران را دیده ایم و اطلاعات تاریخی در زمینه آن داریم.
ما تا چه حد از تخت جمشید و آپادانا و پاسارگاد می دانیم؟
آیا فقط نام آنها ر ا شنیده ایم یا...
من امید نقوی که ادعا دارم می خواهم در این زمینه کمک کنم آیا خودم زبان بین المللی بلد هستم.
چند در صد ایرانی ها انگلیسی یا یک زبان بین المللی دیگر را فصیح و روان صحبت میکنند.
و این هم دومین مشکل اساسی.
ما در کانون طلیعه داران جوان(NGO) سعی کرده ایم کارهایی در این زمینه بکنیم که بعدا بیشتر در این زمینه و همچنین نقش اساسیngo ها صحبت خواهم کرد .
اما رسالت و نقش دولت را هم نباید در زمینه ضعف ما در صنعت بسیار بزرگ توریسم نادیده گرفت . آیا نظام آموزشی ما مناطق و بناهای باستانی کشور را به مردم معرفی می کند؟ آیا صدا و سیما نقش مهم خود را در این زمینه به انجام میرساند؟ چند ساعت از برنامه های هرشبکه صدا و سیما در هفته به معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی می پردازد. چند برنامه در مورد چغا زبیل یا بیستون و طاق بستان یا ... ساخته و پخش شده است؟
کدام یک از بناهای بزرگ تاریخی ما در کتابهای درسی معرفی شده است؟ آیا جغرافیا همین است که ما در کتابهایمان داریم؟
آیا تاریخ همین است که ما در کتابهایمان داریم؟ چرا مفاخر این تمدن چند هزار ساله به نوجوان و جوان ما معرفی نمی شود.چرا حکومت به وظیفه خود در این باره عمل نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما از سوی دیگر وضع آموزش زبان در این کشور فلک زده است که از واضحات است و جای صحبت زیادی ندارد. اما اینجا مجددا فریاد می زنیم که: ای دولت! ای آموزش و پرورش! ای داد!!! ای فریاد!!! آموزش زبان از مقطع ابتدائی باید شروع شود و باید اول مکالمه دانش آموزان کامل شود بعد به سراغ گرامر و املا بروند و آخرش هم مکالمه مکالمه مکالمه.
گوش اگر گوش تو ناله اگر ناله ماست
آنچه البته به جایی نرسد فریاد است
در زمینه پول الکترونیک و بحث شیرین فن آوری اطلاعات یا همان IT هم بعدا داد و فریاد خواهیم کرد
دوستان عزیز سلام.
اول اینکه متاسفانه مشکل بخش توریسم و گردشگری هر روز در حال افزایشه و مثل اینکه دولت تو این شلوغ، پلوغی هیچ فکری نمی خواد برای این معضل بکنه، به خاطر نا معلوم بودن توزیع سوخت آزاد، حتی افراد متمولتر هم به علت ترس از تمام شدن جیره بنزین جرئت مسافرت ندارند، مبادا که در بی بنزینی گرفتار شوند و برای خود و خانواده شان مشکلاتی بوجود بیاید. شک شدیدی به تورهای مسافرتی وارد شده و شرکتهایی که قبلا قرار دادهایی با توریستهای خارجی بسته بودند در انجام تعهدات دچار مشکلات عدیده ای هستند.
با توجه به اینکه دیگر سالهاست که حربه ی جیره بندی برای کنترل مصرف منسوخ شده، عاقبت این طرح چندان روشن به نظر نمی رسد. اما به هر حال توصیه میشود که برای انجام مسافرت مردم دست کم در هر فصل یک کارت یک هفته ای سفر در اختیار مردم قرار داده شود که فقط در خارج از استان محل سکونت فرد قابل استفاده باشه. از این طریق شاید مردم بتوانند به سفر هم بپردازند.
دوم اینکه سایت جامع گردشگری ایران قصد داره که یک فهرستِ دائره المعارف مانند از ارائه دهندگان خدمات گردشگری ترتیب بده که هر کس با توجه به نیازش استفاده کنه. در این زمینه هم یک صفحه رایگان در بخش دانستنیها برای درج معرفی نامه، عکس، خدمات و... برای کلیّه آژانس های هوایی، هتل ها، موسسات خدمات گردشگری (شامل تورهای سیاحتی و زیارتی داخلی و خارجی)، شرکت های تولید کننده و عرضه کننده وسایل مسافرتی و گردشگری، شرکت های هواپیمایی، شرکت های مسافربری، رستوران های شهرهای مختلف، عرضه کنندگان وسایل کوهنوردی و شنا و… در نظر گرفته که می توانند از یک صفحه اختصاصی رایگان در بخش دانستنی های این سایت به مدت یک سال برخوردار شده و کلیّهء اطّلاعات مربوط به خود را در این صفحه اختصاصی ارائه کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر هم میتونید به بخش: تبلیغات رایگان سایت آنوبانینی مراجعه کنید.
موفق و پیروز باشید...
بنای هرمی شکل که به عنوان پرستشگاه و آرامگاه و ...استفاده میشد.
معنای تحت اللفظی واژه زیگورات صعود به منتهی الیه است.
شاید بزرگترین زیگوراتها بنای عیلامی است که درچغازنبیل قرار دارد.
این کهن ترین اثر ایرانی که ابعاد و خصوصیات خیره کننده ای دارد با اهرام مصر برابری میکند.
ویژگی ها: سال پیش از میلاد 1250
از5 برج متحدالمرکز و مختلف الارتفاع تشکیل شده
ارتفاع کلی 50 متر
طول ضلع مربع قاعده آن 104 متر
ابعاد درونی ترین برج:طول 35 متر و ارتفاع 49 متر
زیگورات چغازنبیل که از بزرگترین بناهای باستانی ایران به شمار میرود، به تمامی از خشت و آجر در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و در 5 طبقه ساخته شده و ارتفاع آن در زمان آبادانی به قریب 50 متر و سطح زیربنای آن به 25000 متر مربع میرسیده است. هم اکنون نیمی از ارتفاع این بنا از بین رفته است. آخرین طبقه آن به خدای ایشوشینک تعلق داشته است .
سر درهای مجلل و راه پله های متعددکه منتهی به طبقات فوقانی معبد می شود .
جالب ترین شیء بدست آمده از حفریات اخیر چغازنبیل ,مجسمه گاو لعابداری است که در کمال ظرافت و مهارت ساخته شده است که برروی آن کتیبه ای به خط ایلامی در چند ردیف نوشته شده است .
اکنون این مجسمه در موزه ایران باستان نگهداری می شود.
زیگورات چغازنبیل یکی از مهمترین بناهای به جای مانده از حکومت ایلامیان است که 200سال پیش به دستور انتاشگال پادشاه ایلامی ساخته شده است.
این محوطه یکی از منحصر به فردترین محوطههای باستانی در جهان محسوب می شود که در سالل1357 در فهرست آثار جهانی یونسکو به ثبت رسیده است
زیگورات چغازنبیل در استان خوزستان و در فاصله 40 کیلومتری جنوب شرقی شوش و 20 کیلومتری هفتتپه و در نزدیکی کرانه غربی رود دز جای گرفته است