سیستم ارتینگ و نحوه ی ساخت ارت
دوستان خوبم سلام اینم همون مقاله ای که قولشو داده بودم البته مثل مقاله های قبلی روش کار نکردم چون دل و دماغشو نداشتم اما بهرحال مطالب جامع و خیلی خوبی رو یادآوری کردم که مطمئناً توان علمی و عملی شما مهندسین محترم برق رو بالا می بره و علاوه بر اون بطور خلاصه طریقه ی کار با دستگاه مگر رو هم توضیح دادم ... بخونید و نظر هم یادتون نره . چون این نظرات شماست که به من انگیزه و دلگرمی میده والا هیچ هدف دیگه ای از تاسیس این وبلاگ ندارم ...
سیستم ارتینگ یا گراند یکی از مهمترین قسمت های یک شبکه قدرت به شمار می رود. علاوه بر شبکه های قدرت، تاسیسات صنعتی، تاسیسات مسکونی و بسیاری از تجهیزات الکتریکی بطور بطور مستقیم و غیر مستقیم بوسیله ی سیستم ارتینگ کار می کنند.
در ایران ما متاسفانه بجز در صنایع دست بالا و صنایع سنگین، اهمیت کمتری به سیستم ارتینگ می دهند؛ بعنوان مثال هیچکدام از ما تا بحال در تاسیسات مسکونی و منازلمان اثری از چنین سیستمی ندیده ایم.
این در حالیست که یکی از بهترین روشهای حفاظت از جان اشخاص و جلوگیری از صدمه دیدن دستگاهها، استفاده از یک سیستم ارت مناسب و قابل اعتماد است ...
همانطور که می دانید زمین از موادی تشکیل شده که غالباً هادی جریان الکتریسیته است و این خاصیت رسانایی زمانی افزایش میابد که زمین مرطوب و خیس باشد به همین دلیل است اگر شخصی هادی برقداری با بدنش تماس ... (درج در ادامه مطلب)
نویسنده مقاله: حسام الدین قهرمانی