دوستان عزیزی که مایل به تماشای فیلم کوتاه تله موش هستند میتوانند این فیلم 100 ثانیه را دانلود کنند.
http://artkhuzestan.ir/GetFile.aspx?id=42934
(تله موش) ساخته محمد غدیرزاده
هدف ماه ، کشف و پرورش استعدادهای جوان است
نشست خبری پنجمین جشنواره تئاتر ماه امروز صبح با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات در سالن انتظار تالار اندیشه با بیست دقیقه تأخیر برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر سعید کشن فلاح ( مدیر مرکز هنرهای نمایش حوزه هنری و دبیر پنجمین جشنواره تئاتر ماه)، حسین علی شوندی (مسئول امور استانها)، محمود صابری (مدیر اجرایی جشنواره) و نسرین افسری (مسئول نظارت و ارزشیابی مرکز هنرهای نمایشی و دبیرخانه جشنواره) برگزار شد، دکتر سعید کشن فلاح با اشاره به سه رکن اصلی معنویت، اندیشه و هنر کلیه فعالیتها و امور مرکز نمایشی حوزه در تداوم این سه اصل قرار دارد، گزارش کاملی از جشنواره ارایه کردند.
ایشان اذعان داشتند که امسال نیز همچون سالهای گذشته با همیاری و همدلی نمادها و ارگانهای مختلف کشور قطعاً گام بزرگی در اعتلای هنر تئاتر کشور برداشته خواهد شد.
وی در خصوص نحوه فعالیت جشنواره: در اسفند 1386 یعضی پس از پایان جشنواره چهارم، اعلان فراخوان صورت گرفت که مهلت دریافت متون در آن 31 اردیبهشت 87 عنوان شده بود ولی به دلیل استقبال فراوان تا 20 خرداد تمدید شد. البته این امر خود باعث تراکم متون ارسالی (بیش از یکهزار متن) شد که طبعاً کار پاسخ دهی را کمی به مشکل و از نظر زمانی به تأخیر انداخت، علاوه بر اینکه نتیجه عملکرد استانها یعنی انتخاب آثار برگزیده جشنوارههای وابسته به حوزه هنری و مراکز استانها به تعداد 61 نمایش برگزیده تا 31 اردیبهشت به مرکز ارسال شد که اینها نیز در کنار متون ارسالی دیگه میبایست مورد ارزیابی قرار گیرد.
به هرحال در نهایت تعداد 460 متن صحنهای از تهران، 346 متن صحنهای از شهرستان به همراه 108 متن خیابانی از تهران و 108 متن خیابانی از شهرستان یعنی در کل 1002 متن به دبیرخانه مرکز ارسال شده از بین آنها با تایید به کیفیت و سیاستهای حوزه هنری در راستای اعتلای هنر تئاتر و کشف استعدادها 61 متن صحنهای تهران، 45 متن صحنهای شهرستان و 20 متن خیابانی برای مرحله ارزیابی صحنه انتخاب شدند که ار بین آنها در نهایت 22 نمایش از تهران و 13 نمایش از شهرستان برای بخش صحنهای در کنار 9 نمایش از تهران و 8 نمایش از شهرستان برای بخش خیابانی برگزیده شدند.
گروه ارزیابی متون نمایش آقایان عبدالحی شماسی ، محمود فرهنگ، حسین شوندی، محمود صابری و فرشاد منظومی نیا برعهده داشتند.
بخش ارزیابی صحنهای در سه مورد صحنهای تهران توسط آقایان دکتر خبری، دکتر مختاباد و امیر دژاکام، بخش خیابانی تهران آقایان محمود فرهنگ، قربان نجفی و محمود صابری و بخش صحنهای و خیابانی استانها توسط آقایان علی اصغر راسخ راد، عباس اقسامی، قربان نجفی، محمود صابری، فرشاد منطوفینیا و حسین علی شوندی انجام شد.
وی افزود به دلیل عدم استقبال گروهها از برگزرای جلسات نقد و بررسی در دورههای قبل و مشکلات جانبی پیش آمده از طرف ایشان، تصمیم بر این شد که امسال این جلسات برگزار نشده و نقد و نظر و بررسی نمایشها در بولتن روزانه توسط منتقدان با سابقه انجام شده.
دبیر پنجمین جشنواره تئاتر ماه در خصوص بینالمللی شدن جشنواره عنوان کرد که تاکنون به دلیل مشکلات مالی و نحوه عملکرد و سیاستهای حوزه موفق به انجام این مهم نشدیم امّا تا بر طرف شدن مسایل مالی و همچنین حسن توجه آقای محمود عبداللهی (مدیر امور بینالملل حوزه هنری) و ایجاد ارتباطات توسط ایشان، امید است که در سال آینده این اتفاق با حضور گروه و هنرمندان کشورهای اسلامی به انجام رسد.
وی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران که اذعان به افت سطح کیفی جشنواره از دوره نخست تاکنون داشته و گفتند: کار جشنواره ماه در حقیقت کشف و معرفی استعدادهای جوان و ورود آنها به عرصه تئاتر حرفهای کشور است به ویژه در تئاتر استانها. جشنواره ماه پس از چهار دوره، اینک تبدیل به جشنواره بستر سازی شده که کشف و معرفی گروههای جوان و مستعد در سر لوحه فعالیت آن قرار دارد. که از این حیث رشد کیفی بالایی داشته است. همچنین اینکه حوزه هنری در حد وسع مالی خود توانسته تا حد امکان از گروهای شرکت کننده حمایت کرده و شرایط اجرای آنها را فراهم کند.
دکتر کشن فلاح در پاسخ به انتخاب آقایان پارسایی و گیل آبادی به عنوان هیئت داواران که از مدیران عرصه هنری هستند، فرمود :
آقای پارسایی از اعضای حوزه هنری هستند که فعلاً بهعنوان مأمور در وزارت ارشاد فعالیت میکنند و همچنین از هنرمندان با سابقهی تئاتر میباشند. مدیریت ایشان ارتباطی با گزینش وی در هیأت داوران ندارد. ایشان قبل از اینکه به عنوان داور جشنواره انتخاب شدند کارهای بسیاری در برپایی این جشنواره انجام دادهاند.
آقای گیل آبادی نیز به همین ترتیب ایشان یکی از ارکان اساسی برپایی جشنواره دانشجویی در گذشته بودند آقای گیل آبادی لطف کرده و با توجه به مشغله فراوانی که داشتند قبول زحمت کرده و سمت داوری را پذیرفتند.
وی در پاسخ به علت انتخاب آقایان راسخ راد و منظوفینیا در هیأت ارزیابی متون و اجرا با توجه به اینکه این دو هنرمند نیز جزو شرکت کنندگان جشنوراه هستند، عنوان کرد؛ ایشان در بخش دیگری جزو گروه ارزیابی بودند و نمایش آنها توسط اشخاص دیگری مورد ارزیابی قرار گرفت. به علاوه اینکه بنده اصلاً مطمئن نبودم نمایش آنها در جشنواره پذیرفته خواهد شد یا نه. به هرحال سمت داشتن این دو هنرمند در جشنواره هیچ ملاکی بر انتخاب آثارشان نبوده و نیست.
در ادامه و انتهای جلسه آقای حسین شوندی مسئول امور استانها با ذکر این مطلب که هدف امور استانها و مرکز هنرهای نمایشی ارتقای دانش هنرمندان استانها بوده عنوان کرد:
برای نیل به این هدف فعالیتهای بسیار انجام شده و میشود من جمله:
- ارایه خدمات مشاورهای در عرصههای تخصصی تئاتر توسط کارشناسان و اهالی فن راه اندازی دفتر تولید و چاپ متون نمایشنامه نویسان وابسته به مراکز حوزه هنری
- - برپایی کارگاههای کوتاه مدت در رشتههای تخصصی تئاتر در استانها وی افزوده: همچنین به همین منظور در جشنواره امسال اولین نشست نمایشنامه نویسان تئاتر استانها در روزهای 27 و 28 و 29 به صورت کارگاهی با حضور اساتیدی چون قادری، دکتر خبری، دکتر دیباج و مهندس حسن بنیانیان برگزار خواهد شد.
در انتها « محمود صابری» مدیر اجرایی جشنواره با بر شمردن مشکلات و موانع اجرایی مانند محدودیت سالنها، عدم همکاری تالار مولوی، اضافه شدن در گروهها و شرکت کننده از 24 تا 25 و همچنین مشکلات مالی، از چاپ 12 نمایشنامه و 3 متن نمایش تا 4 ماه آینده خبر داد.
تبدیل یک محل تمرین به سه محل تمرین
بلاخره تلاشهای شبانه روزی ما برای راه اندازی 2 سالن بلک باکس دو منظوره جهت تمرین و اجرا و یک اتاق بزرگ روخوانی و تشکیل جلسات گروهها به ثمر نشست.
گفتنی است که واحد نمایش حوزه هنری خوزستان دارای یک محل تمرین به مساحت 300 متر با ارتفاع 70/2 در زیر سینما اکسین بود که از ساعت 12 ظهر تا 22 شب به 5 گروه نمایشی واگذار میگردید. و دوستان هنرمند همواره از کوتاه بودن زمان تمرین نالان و بنده بدنبال راه حل مناسب جهت استفاده بهینه از فضا و امکانات.
این شد که طرح و ایده دادیم و نقشه کشیدیم و با جذب یک اعتبار 5/2 میلیونی و عقد قرارداد با یک شرکت پیمانکاری فضای 300 متری را به 2 سالن 90 متری کفی با قابلیت نصب استیج متحرک و یک اتاق روخوانی به متراژ 48 متر - که انصافا میشود در آن هم تمرین کرد - با درهای مجزا و دیوارهای 2 لایه صداگیر تقسیم کردیم و مراحل کار هم اکنون در حال انجام است .
به این ترتیب ما در شبانه روز 30 ساعت فضای تمرین داریم که سهم هرگروه با احتساب تمرین 7 گروه فعال این واحد بالغ بر 4 ساعت میشود.
و اما... دیروز وقتی در فضای گرد و غبار و گچ اندود زیرزمین قدم میزدم و بر کار کارگران نظارت میکردم دلم برای مظلومیت هنرمند گرفت. واقعا هنرمندان مگر چه توقعی از مدیران هنری دارند ؟ جز اندکی بذل توجه و به قدر ذره ایی عنایت.
مگر من مدیر امروز همان هنرمند دلشکسته دیروز نیستم؟ و البته هنوز هنرمند دلشکسته ام. و مگر مدیران فعلی همان کارمندان درد کشیده سالهای قبل نیستند؟ بجز آنهایی که یک شبه ره صد ساله رفته اند .
پس امروز که از دست کاری برمی آید باید انجام داد تا آیندگان روحمان را به آمرزشی شاد کنند.
نامه استیضاح وزیر آموزش و پرورش متنی غیردقیق، آشفته و مبالغه آمیز است. بی هیچ نظم منطقی و کارشناسی، مسائل کلان در کنار مسائل پیش پا افتاده ردیف شده است. سبک نگارش نامه کاملاً سیاسی و فاقد دقت کارشناسی است. در 20 سال گذشته
محققان امنیتی یک روز پس از عرضه نسخه آزمایشی مرورگر وب کروم گوگل، وجود آسیب پذیری در آن را گزارش کردند.
به گزارش «ایسنا»، به گفته یک محقق امنیتی در وب سایت Securiteam، یکی از آسیب پذیری های موجود در این مرورگر به هکرها امکان خواهد داد مرورگر را از کار بیندازند.
ادامه مطلب...