زمانی که ریاضیدان انگلیسی هاردی برای عیادت ریاضیدان شهیر هند رامانوجان به بیمارستان رفته بود به این موضوع اشاره کرد که شماره تاکسی که به وسیله آن به بیمارستان آمده، عدد بی ربط و بی خاصیت 1729 بوده است . رامانوجان بلافاصله ضمن رد ادعای هاردی به او یادآور شد که اتفاقا 1729 بسیار جالب توجه است .
خود 1729 عدد اول است. دو عدد 17 و 29 هر کدام عدد اول هستند. جمع چهار رقم تشکیل دهنده آن میشود 19 که اول است. جمع دو عدد اولیه و دو عدد آخری میشود 811 که باز هم عدد اول است.
دو عدد ابتدایی(سمت چپ) اگر جمع شوند؛عدد 829 میشود که باز هم عدد اول است. دو عدد اولیه اگر از هم دیگر کسر شوند؛عدد 67 ساخته میشود که باز هم عدد اول است. سه عدد سازنده آن عدد اول است(1و7و 2).
بسیاری از مردم بدنبال ایجاد تحول در روشهای تدریس هستند. اما یافتن روشهای جایگزین که کارآمد هم باشد کار ساده ای نیست. در این گزارش «جهان آموزش» به سراغ آموزگارانی می رویم که روشهای تدریس نوینی را بکار می گیرند.
درباره اینکه کدام روش تدریس موثرتر است، بحثهای زیادی وجود دارد. با اینحال اکثر کارشناسان در یک مورد اتفاق نظر دارند: نیاز به نوآوری و خلاقیت در کلاسهای درس هست. در این گزارش دو معلم را ملاقات می کنیم که در شیوه تدریس شان دست به سنت شکنی زده اند.
حنان حروب، برنده جایزه یک میلیون دلاری «بهترین معلم دنیا» توجه بسیاری از کارشناسان دنیای آموزش و پرورش را به خود جلب کرده است. روش تدریس حنان برای کودکان فلسطینی که دچار آسیبهای روحی هستند امروز الگویی برای بسیاری از آموزگاران است.
همه ما بارها تار عنکبوت را دیده ایم . اگر صاحب ذوق باشیم به هنر نمایی عنکبوت و تنیدن تارش تحسین گفته و به قدرت خداوند پی می بریم.
تار عنکبوت یکی از شاهکارهای معماری است که توسط عنکبوت ساخته می شود . عنکبوت به طرز ماهرانه ای با مهندسی ذاتی خود ، اقدام به تنیدن تارها می کند .
در این قسمت دو تحقیق در مورد تار عنکبوت آورده ایم . با مطالعه این دو تحقیق ، عنکبوت و تار شگفت انگیزش را بیشتر خواهید شناخت . همچنین پی خواهید برد که ...
چرا عنکبوت به تارهای خود نمی چسبد و براحتی از روی آن عبور می کند. و یا اینکه ، قرآن خانه عنکبوت را سست می نامد ولی از طرفی می گویند تار عنکبوت از فولاد محکم تر است ، علت این تناقض چیست ؟
برخی اوقات برای تهیه روزنامه دیواری یا انجام فعالیت های تکمیلی و خارج از مدرسه یا برپایی نمایشگاه های دانش آموزی نیاز به کاریکاتورهای مختلف با موضوعات درسی و آموزشی داریم .
ما برای شما مجموعه کاریکاتورهای دانش آموزی با موضوع درس و مدرسه آماده کرده ایم . اکثر این کاریکاتورها توسطه دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه طراحی و نقاشی شده است .
پس از دریافت این مجموعه خلاقیت و ابتکارات دانش آموزان را خواهید دید ، و می توانید از آن الگو برداری کنید .
این کاریکاتورها برای تولید محتوای الکترونیکی و ساخت پاورپوینت و پروژه های درسی و دانش آموزی نیز کاربرد دارد . کاریکاتورهای این مجموعه بصورت عکس بوده و در پنج دسته تقسیم بندی شده اند .
تلسکوپ وسیله ای است کاربردی در علم نجوم که نور اجرام آسمانی را دریافت کرده و تصویری از آن ها با بزرگنمایی قابل توجه به ما می دهد . از این رو می توانیم جزئیات اجرامی را که بسیار از ما دور هستند ببینیم.
اولین تلسکوپ در سال 1608 توسط یک عینک ساز آلمانی به نام هانس لیپرشی ساخته شد و بعد از آن دانشمندان زیادی از جمله گالیه در صدد برآمدند که با ساخت تلسکوپ دانش خود را درباره آسمان افزایش دهند.
همان طور که می دانیم از تلسکوپ در رصد اجرام آسمانی و پدیده های کیهانی استفاده می شود.
این وسیله نور بیشتری را نسبت به چشم ما جمع می کند و توانایی بزرگنمایی و قدرت تفکیک بالایی دارد.